Locatie

Hoorn – “Een stad om van te houden”

TOREN is een icoon in het hart van de historische stad Hoorn. Met een stap buiten de deur heeft u er zorg, vervoer, winkels, restaurants, cafés, markt, sportcentra, haven, station, bioscoop, theater en meer. Hoorn biedt u een warm welkom, elke dag opnieuw.

Omgeving

Het stadshart van Hoorn, station, sportfaciliteiten, winkels en andere voorzieningen liggen op korte afstand van het project. TOREN is gesitueerd tussen de Maelsonstraat en de Provinciale weg, nabij A7 en de toekomstige N23 met een goede verbinding richting Amsterdam en Lelystad.

Bereikbaarheid

Zorg en vervoer liggen bovendien naast de deur, met het ziekenhuis en het centraal station om de hoek. Heerlijk dat er vier keer per uur een trein naar Amsterdam gaat! Binnen een half uur heb je zo ook de grote stad aan je voeten. Toekomstige bewoners kunnen genieten van Hoorn met al haar schoonheid, terwijl deze A-locatie aan de buitenzijde snel toegang biedt op de Randstad via de A7 en Lelystad via de N23.

Met een stap buiten de deur vindt u leuke winkels, restaurants, café’s en theaters in het historische centrum van Hoorn. TOREN is een icoon in het hart van Hoorn en biedt u een warm welkom, elke dag opnieuw.